Boodskap van die hoofdogter

Image4449web

Wat ñ wonderlike voorreg om aangewys te word as Laerskool Krugersdorp-Noord se hoofdogter vir 2022! Dit is vir my ñ groot eer en ñ taak wat ek beslis met groot trots gaan aanpak.

Noordskool lê my baie na aan die hart – ons het ñ pragtige skool met goeie waardes, tradisies en soveel geleenthede om onsself te kan uitleef met al ons verskillende talente. Ek en my mede-leiers sal saam as ñ span werk en wen om ons skool se naam hoog te hou.

In Philippense 4:13 staan daar: “Ek is tot alles in staat deur Hom wat my krag gee.” Met hierdie versie as my leuse vir 2022 en met God as die stuurman van ons skip, sien ek uit daarna om ñ nuwe jaar aan te pak saam met al ons Norie-maats en personeel.

Ek wens julle ñ geseënde Kersfees toe – mag die Here julle veilig hou in hierdie feesseisoen. Geniet die vakansie!

Caylee Jonker

Cool Ideas Logo 2021 web