Boodskap van die hoofseun

Ek dank ons skool, my mede-Nories en ons Hemelse Vader vir die ongelooflike groot voorreg om as die hoofseun van ‘n skool soos ons s’n te kan dien. My hart klop nog altyd blou en groen, en dit is vir my ‘n eer om ‘n leier en ‘n dienaar vir my skool te wees.

Dankie aan die leiers en hoof leiers van 2023 vir die goeie voorbeeld wat julle vir ons gestel het. Ek wens vir julle alle voorspoed toe vir julle hoërskool loopbaan wat in 2024 begin.

Mag ons in die jaar van 2024 ons hande uitstrek na God, sodat Hy ons hand kan vat en ons kan lei. Ons moet ook ons hande uitreik na mekaar in ons nuwe skool jaar.

Mede leerders, personeel, lede van die beheerliggaam, terreinpersoneel, elke ouer en, natuurlik ons hoof, Meneer Charles. Die Springbokke het daardie 4 wêreld bekers gewen, met die leuse: Sterker, Saam. Mag ons skool ook sterker word as ‘n eenheid wat saamwerk en mekaar se hande vashou. Mag ons in 2024 saam Werk en Wen – in sport, kultuur en akademie.

Hartlik baie welkom aan elke graad 1 leerder, nuwe leerders en ouers. Julle het die regte keuse gemaak en ek weet sommer dat julle baie gelukkig gaan wees hier by Noordskool. Ek moedig elke Norie aan om in 2024 jul beste te gee om ‘n positiewe verskil te maak in iemand se lewe. Mag elkeen van julle ons skool se leuse “Werk en Wen” ervaar in die nuwe skool jaar. Ek belowe jou, as jy harde werk insit, sal jy altyd goeie resultate kry.

Aan my medes Nories: Mag ons in 2024 ons vlerke sprei, en soos ons skool se simbool, ‘n arend, na nuwe hoogtes vlieg. Hierdie feesseisoen bied vir ons die tyd om te rus en weer ons batterye te laai, sodat ons volgende jaar kan terugkom en weer ons beste kan gee. Ek wens U elkeen ‘n geseënde en veilige Christusfees toe. Mag ons almal weer van voor af die warmte en liefde van ons Jesus in hierdie tyd ervaar.

“Moenie bang wees nie, Ek is by jou, moenie bekommerd wees nie, Ek is jou God. Ek versterk jou, Ek help jou, Ek hou jou vas, met my eie hand red Ek jou.” – Jesaja 41:10

Jayden Momberg

Cool Ideas Logo 2021 web