Boodskap van die hoofseun

As hoofseun van Laerskool Krugersdorp Noord is dit vir my ń besonderse groot voorreg om op die leierraad van 2023 te kan dien. Dit is groot eer en beslis ‘n taak wat ek met trots sal uitleef. Om ‘n leier te wees is nie ‘n titel nie, maar ‘n verantwoordelikheid teenoor elke leerder en personeellid van ons pragskool.

Om in ‘n skool te wees waar godsdiens nog as die anker van alle waardes gesien word maak my geweldig trots, daarom wil ek ons Hemelse Vader bedank vir die voorreg dat Hy my in hierdie posisie geplaas het en dankie dat Hy elkeen van ons elke dag seën en beskerm.

Ons skool leuse is “WERK EN WEN” en hoe harder ons werk, hoe groter is die oorwinning op alle gebiede; Sport, kultuur en akademie.

Dankie aan my medeleerders wie saam met my die pad stap. Dankie vir die herinneringe wat ons elke dag saam kan bou. Die saam huil en lag. Mag elke leerder groei tot hul volle potensiaal en ń verskil maak in ander se lewens.

Vir elkeen wat in 2023 by ons skool aansluit, wil ek uit my hart uit verwelkom en in besonders wil ek ons graad 1 leerders verseker dat Noordskool diep spore in jou hart gaan trap. Noordskool is die beste!

Ek wens elke norie, personeellid en ouer ‘n geseënde feesseisoen toe. Reis veilig en geniet die rus.

Josua 1:9 – “Wees sterk, wees vasberade. Moenie skrik nie, moenie bang wees nie, want Ek, die Here jou God, is by jou oral waar jy gaan.”

Logan Swart

Cool Ideas Logo 2021 web